ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 63χρονος Λεμεσιανός

ΛΑΡΝΑΚΑ:  Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 63χρονος Λεμεσιανός

Σύλληψη 63χρονου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης


Σύμφωνα γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής 12/10 , 63χρονος από τη Λεμεσό, μετέβη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη χώρα. 

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για τα αδικήματα της 1. Συγκρότησης/ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, 2. Διακίνησης ναρκωτικών, 3. Αγοράς ναρκωτικών, 4. Κατοχής ναρκωτικών, 5. Διαμετακόμισης ναρκωτικών, 6.Εισαγωγής ναρκωτικών και 7. Μεταφοράς ναρκωτικών.

Ο 63χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18/10/18 (ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας).

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE