Η καταιγίδα Μάικλ απειλεί τη Βόρεια Καρολίνα και τη Βιρτζίνια

Η καταιγίδα Μάικλ απειλεί τη Βόρεια Καρολίνα και τη Βιρτζίνια

Η τροπική καταιγίδα Μάικλ θα φέρει ανέμους που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημιές και βροχές που ίσως προκαλέσουν δυνητικά θανατηφόρες πλημμύρες σε τμήματα της Βόρειας Καρολίνας και της Βιρτζίνιας, πριν κατευθυνθεί προς τον Ατλαντικό Ωκεανό, προειδοποίησε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).

Η καταιγίδα θα φέρει θυελλώδεις ανέμους σε τμήματα της νοτιοανατολικής Βιρτζίνιας, της βορειοανατολικής Βόρειας Καρολίνας και στη χερσόνησο Ντελμάρβα καθώς θα μετατρέπεται σε μετατροπική και θα κινείται προς τις ακτές των μεσοατλαντικών Πολιτειών, ανέφερε αυτή η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία που εδρεύει στο Μαϊάμι.

Ο Μάικλ, που όταν έφθασε στην ενδοχώρα των ΗΠΑ έγινε ο τρίτος ισχυρότερος κυκλώνας που έχει πλήξει ποτέ την αμερικανική επικράτεια, προκάλεσε μεγάλες ζημιές στη βορειοδυτική ακτή της Φλόριντας, κοντά στη μικρή πόλη Μέξικο Μπιτς, την Τετάρτη, όταν κατατασσόταν στην Κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, με ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα. Άφησε πίσω 7 νεκρούς και εκτεταμένες ζημιές σε πολλές παράκτιες πόλεις.

Περί τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) η καταιγίδα απείχε περίπου 10 χλμ. από το Ρόανοκ Ράπιντς της Βόρειας Καρολίνας, με ανέμους ταχύτητας 85 χιλιομέτρων την ώρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Πήγαν στον τελικό κυπέλλου φορτωμένοι με φωτοβολίδες: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Ανάμεσα τους ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE