Περιμένει να γίνει της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!

Περιμένει να γίνει της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!

Στην ΑΕΚ προστέθηκαν τα δύο προβλήματα τραυματισμών του Τρισκόφσκι και του Κάσες από το παιχνίδι με τον Ερμή για την 5η αγωνιστική.

Αυτοί οι δύο αναμένεται πως θα χάσουν το ματς της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα στο »ΑΕΚ Αρένα» όπως επίσης και ο Λαρένα ο οποίος αναρρώνει από το χτύπημα που είχε δεχτεί στο πρόσωπο στο Σούπερ Καπ κόντρα στου ΑΠΟΕΛ. Για τον Χόρχε Λαρένα υπάρχει πιθανότητα να προλάβει θα εξαρτηθεί όμως η συμμετοχή του στις τελευταίες προπονήσεις.

Επί της ουσίας ο Ιραόλα αναμένει πως ο Φλοριάν θα επιστρέψει με την ομάδα της Κατωκοπιάς, καθώς οι υπόλοιποι πέντε τραυματίες δύσκολα θα φτάσουν (κάποιοι εξ αυτών) να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς καθώς αν δεν είναι 100% έτοιμοι δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή τους.

Ο Ισπανός κόουτς περιμένει πως στο ματς με τη Λουντογκόρετς για την 3η αγωνιστική των ομίλων στις 25/10 στο ΓΣΠ θα γίνει της επιστροφής, αφού ευελπιστά πως οι Κάσες-Τρισκόφσκι-Λαρένα θα επιστρέψουν και αυτοί με τον Φλοριάν στην ενεργό δράση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.