Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Αυτοί οι δύο αναμένεται πως θα χάσουν το ματς της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα στο »ΑΕΚ Αρένα» όπως επίσης και ο Λαρένα ο οποίος αναρρώνει από το χτύπημα που είχε δεχτεί στο πρόσωπο στο Σούπερ Καπ κόντρα στου ΑΠΟΕΛ. Για τον Χόρχε Λαρένα υπάρχει πιθανότητα να προλάβει θα εξαρτηθεί όμως η συμμετοχή του στις τελευταίες προπονήσεις.
Επί της ουσίας ο Ιραόλα αναμένει πως ο Φλοριάν θα επιστρέψει με την ομάδα της Κατωκοπιάς, καθώς οι υπόλοιποι πέντε τραυματίες δύσκολα θα φτάσουν (κάποιοι εξ αυτών) να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς καθώς αν δεν είναι 100% έτοιμοι δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή τους.
Ο Ισπανός κόουτς περιμένει πως στο ματς με τη Λουντογκόρετς για την 3η αγωνιστική των ομίλων στις 25/10 στο ΓΣΠ θα γίνει της επιστροφής, αφού ευελπιστά πως οι Κάσες-Τρισκόφσκι-Λαρένα θα επιστρέψουν και αυτοί με τον Φλοριάν στην ενεργό δράση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις