Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ – Το παρασκήνιο της διαφωνίας

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ – Το παρασκήνιο της διαφωνίας

Σε καταγγελία εις βάρος της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας προέβη το απόγευμα της Τετάρτης 10/10 η διαχειρίστρια εταιρεία του λογότυπου της ομάδας για εμπορεύματα αξίας 60 χιλιάδων ευρώ.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Τη νομική οδό φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η διαφωνία μεταξύ της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας και της κυπριακής εταιρείας AMMIGE TRADING, που διαχειρίζεται το λογότυπο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύει και το έγγραφο που σας παρουσιάζουμε, η AMMIGE TRADING προέβη το απόγευμα της Τετάρτης 10/10 σε καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με εμπορεύματα αξίας 60 χιλιάδων ευρώ και τα οποία η Ομόνοια φέρεται να παρέλαβε και να πωλούσε χωρίς προηγουμένως να υπάρχει η οποιαδήποτε συγκατάθεση της εν λόγω εταιρείας, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του λογότυπου της ομάδας.

Διαβάστε το παρασκήνιο στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.