Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Το ΚΥΠΕ ζήτησε σχόλιο από την αμερικάνικη πρεσβεία επί του θέματος, εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε ότι «η πρεσβεία δεν έχει οποιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με το εν λόγω δημοσίευμα».
Την Τετάρτη (10/10) η Κυβέρνηση, δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, δήλωσε ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο αναφορικά με αμερικανικό δημοσίευμα περί μυστικής βάσης ελικοπτέρων των ΗΠΑ στην Κύπρο, και παρέπεμψε για το ζήτημα στις αμερικανικές αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ABC News: «Έκλεισε βάση των ΗΠΑ στην Κύπρο» - Έκτακτη μεταφορά διπλωματών
Σύμφωνα με το ABC, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δαπάνησε περίπου 70 εκ. δολάρια για μια βάση ελικοπτέρων στην Κύπρο, η οποία λειτούργησε από το 2013 και έκλεισε τον Αύγουστο του 2017.
ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Ακρωτήρι η βάση των ΗΠΑ – Ο σκοπός της λειτουργίας της
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις