Ν. Ανδρονίκου: «Μοναδικός στόχος στη Μάλτα η νίκη» (video)

Ν. Ανδρονίκου: «Μοναδικός στόχος στη Μάλτα η νίκη» (video)

Ο Νίκος Ανδρονίκου με τους συνεργάτες του Βενιζέλο Τζιαμπάζη και Χριστόφορο Λοϊζου στη σημερινή προπόνηση.

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων για τον επίσημο εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλτα την ερχόμενη Τρίτη. Είναι ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας στη διοργάνωση και μοναδικός στόχος, σύμφωνα με τον προπονητή Νίκο Ανδρονίκου, είναι η νίκη.

Ο κ. Ανδρονίκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό η ομάδα μας  να ολοκληρώσει την προσπάθεια της με τρεις βαθμούς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στην επόμενη διοργάνωση, η ομάδα μας θα έχει καλύτερη πορεία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Η πάροδος του χρόνου συνιστά έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, καθώς δημιουργεί νέα τετελεσμένα και «κανονικοποιεί» παράνομες καταστάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE