Ν. Ανδρονίκου: «Μοναδικός στόχος στη Μάλτα η νίκη» (video)

Ν. Ανδρονίκου: «Μοναδικός στόχος στη Μάλτα η νίκη» (video)

Ο Νίκος Ανδρονίκου με τους συνεργάτες του Βενιζέλο Τζιαμπάζη και Χριστόφορο Λοϊζου στη σημερινή προπόνηση.

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων για τον επίσημο εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλτα την ερχόμενη Τρίτη. Είναι ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας στη διοργάνωση και μοναδικός στόχος, σύμφωνα με τον προπονητή Νίκο Ανδρονίκου, είναι η νίκη.

Ο κ. Ανδρονίκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό η ομάδα μας  να ολοκληρώσει την προσπάθεια της με τρεις βαθμούς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στην επόμενη διοργάνωση, η ομάδα μας θα έχει καλύτερη πορεία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE