ΚΥΠΡΟΣ Χειροπέδες στον απατεώνα που ξεγέλασε αρκετές εταιρίες- Μέχρι και ακάλυπτες επιταγές

ΚΥΠΡΟΣ Χειροπέδες στον απατεώνα που ξεγέλασε αρκετές εταιρίες- Μέχρι και ακάλυπτες επιταγές

Συνελήφθη στις 4 Οκτωβρίου, 2018 σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδα) πρόσωπο ηλικίας 38χρόνων εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος αφίχθη την Τρίτη 9/10 στην Κύπρο με συνοδεία μελών του ΤΑΕ Λάρνακας και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για επτά ημέρες. 

Ο συλληφθείς φέρεται να ενέχεται σε υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις από διάφορες εταιρείες σε Λεμεσό και Λάρνακα, καθώς και έκδοσης ακάλυπτων επιταγών. Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, 2017 στις πιο πάνω πόλεις. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE