ΚΥΠΡΟΣ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την χαλαζόπτωση

ΚΥΠΡΟΣ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την χαλαζόπτωση

Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για την Τρίτη (9/10), αφού από νωρίς το απόγευμα, ευεργετικές βροχές πέφτουν σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

Δορυφορικές μετεωρολογικές εικόνες από την ιστοσελίδα rainviewer.com, στις 4:30 το απόγευμα, δείχνουν ότι έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες πλήττουν πολλές περιοχές, με επίκεντρο τις επαρχίες Λευκωσίας, Αμμοχώστου και ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.

Τις δορυφορικές εικόνες, επιβεβαιώνει με επίγειες φωτογραφίες ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες από τη λευκή Πιτσιλιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE