ΛΑΡΝΑΚΑ: 52χρονος καθηγητής χάιδευε μαθήτριες σε οπίσθια και στήθη εν ώρα μαθήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: 52χρονος καθηγητής χάιδευε μαθήτριες σε οπίσθια και στήθη εν ώρα μαθήματος

Αποθρασύνθηκε καθηγητής στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις σε βάρος του καταγγελίες από μαθήτριες, τις χάιδευε στα στήθη και στα οπίσθια. Κάποια από τα αδικήματα σημειώθηκαν εν ώρα μαθήματος, πίσω από την έδρα!

Ο 52χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Δευτέρα (08/10).

Η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2014, διάστημα κατά το οποίο ο καθηγητής εργαζόταν σε γυμνάσιο της επαρχίας Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE