Ολυμπιακού Αγώνες Νέων: Εκτός μεγάλου τελικού

Ολυμπιακού Αγώνες Νέων: Εκτός μεγάλου τελικού

Εκτός μεγάλου τελικού έμεινε η Κάλια Αντωνίου στα 100μ ελεύθερο. Η πρωταθλήτρια μας  τερμάτισε στην 5η θέση της ημιτελικής σειράς και 10η της γενικής κατάταξης της με χρόνο 56.63μ.  Η 18χρονη πρωταθλήτρια κολύμπησε πάρα πολύ καλά από τον 7ο διάδρομο και κάνοντας ένα δυνατό πρώτο πενηντάρι έστριψε για το τελευταίο 50άρη από την 4η θέση, ωστόσο δεν μπόρεσε να την κρατήσει ή και να την βελτιώσει. Η προσπάθεια της όμως κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς πρώτιστος στόχος της ήταν να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πλέον η προσοχή της επικεντρώνεται στα 50μ ύπτιο την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, ενώ θα τρέξει και στα 50μ ελεύθερο την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

Του απεσταλμένου ΕΑΚ Φρίξου Κυριάκου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE