Η… προφητεία Τορναρίτη για Κυπριακό – «Να σκεφτούμε σοβαρά την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η… προφητεία Τορναρίτη για Κυπριακό – «Να σκεφτούμε σοβαρά την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα προ μηνών άρθρο επαναφέρει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Τορναρίτης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, μέσω της παρέμβασής του, υπενθυμίζει ένα άρθρο στο οποίο έγραφε για την «αποκεντρωμένη Ομοσπονδία» ή «χαλαρή Ομοσπονδία».

Επισυνάπτει συνέντευξη που παραχώρησε στις 10 Ιουλίου στην εφημερίδα «Αλήθεια» και στο οποίο αναφερόταν σε καυτό φθινόπωρο για το Κυπριακό.

Όπως σημειώνει στο προλογικό του σχόλιο, «στις 10 Ιουλίου σε συνέντευξή μου στην εφημερίδα ‘Αλήθεια’ έγραφα: Να σκεφτούμε σοβαρά την αποκεντρωμένη Ομοσπονδία και εκτίμησα ότι θα έχουμε καυτό φθινόπωρο για το Κυπριακό, πρέπει να δούμε νηφάλια τη λύση με διασφαλισμένη την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα».

Προφητεία ή μη, με τη φράση χαλαρή ομοσπονδία θα συζητείται τις επόμενες μέρες και ένα σκηνικό αβεβαιότητας θα επικρατεί αν δεν ξεκαθαριστεί το ζήτημα πριν ακόμα και τις 23 Οκτωβρίου.

Στο διά ταύτα, αυτός που πληρώνει είναι ο λαός, που δεν συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο και δεν αντιλαμβάνεται σε τι στοχεύουν τα εμπάργκο και οι επιλεκτικές διαρροές.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE