ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πεζού, ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα, λίγα μέτρα αφότου είχε βγει από το ξενοδοχείο του, το πρωί της Τρίτης (9/10), στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Αρμόδια πηγή με την οποία επικοινώνησε το ThemaOnline, ανέφερε ότι η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή (8:30) είναι ότι το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως σοβαρό.

Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση, θέλει τον άτυχο τουρίστα να είχε βγει γύρω στις 7 το πρωί για να απολαύσει τον πρωινό του περίπατο, όταν κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος τον χτύπησε.

Άμεσα στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας, όπου ξεκίνησαν τις επί τόπου έρευνες.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE