ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πεζού, ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα, λίγα μέτρα αφότου είχε βγει από το ξενοδοχείο του, το πρωί της Τρίτης (9/10), στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Αρμόδια πηγή με την οποία επικοινώνησε το ThemaOnline, ανέφερε ότι η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή (8:30) είναι ότι το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως σοβαρό.

Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση, θέλει τον άτυχο τουρίστα να είχε βγει γύρω στις 7 το πρωί για να απολαύσει τον πρωινό του περίπατο, όταν κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος τον χτύπησε.

Άμεσα στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας, όπου ξεκίνησαν τις επί τόπου έρευνες.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE