ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πεζού, ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα, λίγα μέτρα αφότου είχε βγει από το ξενοδοχείο του, το πρωί της Τρίτης (9/10), στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Αρμόδια πηγή με την οποία επικοινώνησε το ThemaOnline, ανέφερε ότι η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή (8:30) είναι ότι το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως σοβαρό.

Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση, θέλει τον άτυχο τουρίστα να είχε βγει γύρω στις 7 το πρωί για να απολαύσει τον πρωινό του περίπατο, όταν κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος τον χτύπησε.

Άμεσα στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας, όπου ξεκίνησαν τις επί τόπου έρευνες.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE