ΚΑΙΡΟΣ: Βγάλτε ομπρέλες και αδιάβροχα - Αισθητή αλλαγή

ΚΑΙΡΟΣ: Βγάλτε ομπρέλες και αδιάβροχα - Αισθητή αλλαγή

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (9/10) ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ή και καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και τα βόρεια, αλλά µέχρι το απόγευµα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σε καταιγίδα θα είναι µεταβλητοί, ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δίνουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα που είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Σιζόπουλο σε παραίτηση - Προετοιμάζουν το έδαφος για επιστροφή, οι διαγραφέντες - Έκτακτο εκλογικό συνέδριο και συμφωνημένο μητρώο

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Σιζόπουλο σε παραίτηση - Προετοιμάζουν το έδαφος για επιστροφή, οι διαγραφέντες - Έκτακτο εκλογικό συνέδριο και συμφωνημένο μητρώο

Η ΕΔΕΚ βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη, σε πορεία εκλογικών διαδικασιών, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Μαρίνου Σιζόπουλου να παραδώσει, όπως ο ίδιος δήλωσε, την προεδρία, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, σε μια κρίσιμη περίοδο για το κόμμα, το οποίο προετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE