Τα ΝΕΑ για Κάσες, Τρισκόφσκι και Τολεμές – Η ξεκούραση και η επιστροφή στις προπονήσεις

Τα ΝΕΑ για Κάσες, Τρισκόφσκι και Τολεμές – Η ξεκούραση και η επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά το χθεσινό διπλό της ΑΕΚ, επί του Ερμή Αραδίππου, ο προπονητής, Αντόνι Ιραόλα, παραχώρησε διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Επιστροφή στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη για τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας.

Εντούτοις, η προσοχή στην ΑΕΚ είναι επικεντρωμένη αυτά τα 24ωρα στην κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Νάτσο Κάσες πέρασε σήμερα (Δευτέρα) από ιατρικές εξετάσεις, για το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, και αύριο (Τρίτη) αναμένεται να προκύψουν τα νέα με το πόσο ανησυχητικός είναι αυτός ο τραυματισμός.

Ο Τρισκόφσκι ναι μεν ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών των Σκοπίων, αλλά θα περάσει από εξετάσεις από τους ιατρούς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για να διαφανεί εάν είναι κάτι το ανησυχητικό ή εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στις υποχρεώσεις που υπάρχουν αυτές τις μέρες για την Εθνική ομάδα.

Τέλος, για τον Τολεμές, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έχει αυξημένες πιθανότητες για να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE