Το ΠΑΡΑΔΟΞΟ με Σαρδινέρο, Φακούντο και… Ομόνοια!

Το ΠΑΡΑΔΟΞΟ με Σαρδινέρο, Φακούντο και… Ομόνοια!

Τυχερός στην… ατυχία του στάθηκε ο Απόλλωνας στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, Φακούντο Περέιρα, που πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης δεν ήταν καν στα αρχικά πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή για την ενδεκάδα (για λόγους ροτέισιον φυσικά και όχι επειδή δεν αξίζει).

Εν τέλει όμως ο Σαρδινέρο τραυματίστηκε στην προθέρμανση και ο Αργεντινός μπήκε μέσα και «καθάρισε» την Ομόνοια.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο Αντριάν Σαρδινέρο στις δύο προηγούμενες σεζόν που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα είχε τη φήμη του «δήμιου» της Ομόνοιας. 

Κι αυτό γιατί από τα 8 γκολ που πέτυχε τις προηγούμενες δύο σεζόν τα τέσσερα ήταν απέναντι στο τριφύλλι! Τελικά ο Ισπανός δεν αγωνίστηκε, όμως ο Περέιρα που μπήκε στη θέση του εκπλήρωσε τον… ρόλο του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Σκοράροντας με την Ομόνοια δηλαδή!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE