ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί δυο άτομα – «Λαμπάδιασαν» αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί δυο άτομα – «Λαμπάδιασαν» αυτοκίνητο

Υπό κράτηση δύο άτομα για υπόθεση εμπρησμού οχήματος τα ξημερώματα στη Λευκωσία.

Δύο άτομα ηλικίας 39 και 41 ετών, συνελήφθησαν σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 31χρονου, στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα εναντίων 39χρονου και 41χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι και τέθηκαν υπό κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".