ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έδωσε τη συγκατάθεση του και πάει φυλακή

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έδωσε τη συγκατάθεση του και πάει φυλακή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας μεταφέρθηκε την Δευτέρα (8/10), ο 35χρονος από την Ρουμανία, ο οποίος συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες παράδοσης του στις Αρχές της Ρουμανίας.

Ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει ότι ο 35χρονος, έδωσε την συγκατάθεση του για έκδοση του στην πατρίδα του, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι 35χρονος, βρισκόταν στην Κύπρο και εργαζόταν νόμιμα ως ευρωπαίος πολίτης, μέχρι την Κυριακή (7/10) που συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής για έκτιση ποινή φυλάκισης τριών ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE