Ερντογάν - «Και στην Κύπρο και σε άλλα ζητήματα κάναμε την επιλογή υπέρ της αρετής, της ηθικής...»

Ερντογάν - «Και στην Κύπρο και σε άλλα ζητήματα κάναμε την επιλογή υπέρ της αρετής, της ηθικής...»

Η Τουρκία δεν θα απεμπολήσει ποτέ τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Άγκυρα σε συγκέντρωση των στελεχών του κόμματός του.

Στην ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι το νομικό δίκαιο αποτελεί επιλογή του ιδιοκτήτη του. “Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το προστατεύσουμε αυτό. Αν δεν συμπεριφερόμασταν με αυτό τον τρόπο από παλιά, δεν θα επιδεικνύαμε τη στάση η οποία σήμερα προσδίδει κύρος στη χώρα μας στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό πεδίο. Αυτή τη στάση την πετύχαμε όχι μόνο εστιάζοντας σε κάποιους στη χώρα μας αλλά ταυτόχρονα με κόστος ήρθαμε αντιμέτωποι με τις πιο ισχυρές οικονομικά και στρατιωτικά χώρες του κόσμου" ανέφερε.

Γι' αυτό, πρόσθεσε, "και στην Παλαιστίνη, τη Βοσνία, την Κύπρο, το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη και σε πολλά άλλα ζητήματα κάναμε την επιλογή μας υπέρ της αρετής, της ηθικής, της συνείδησης και του δικαίου”, υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος.

“Είμαστε υποχρεωμένοι και σήμερα και αύριο να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Για τα ζητήματα που έρχονται στην ατζέντα μας δεν θα λάβουμε βιαστικές αποφάσεις χωρίς να κοιτάξουμε πρώτα τη συνείδησή μας”, κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE