ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Αναστάτωση λόγω λάθους συναγερμού - Καλό τεστ για το σχέδιο εκκένωσης

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Αναστάτωση λόγω λάθους συναγερμού - Καλό τεστ για το σχέδιο εκκένωσης

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία», στην Λευκωσία, λόγω λάθος συναγερμού που ήχησε.

Όπως διαπιστώσαμε με την παρουσία μας στο χώρο, καμία επιχείρηση της Αστυνομίας δεν υπήρχε, αφού όπως μας ενημέρωσε αρμόδιο πρόσωπο, πρόκειται για λανθασμένο συναγερμό πυρασφάλειας.

Πάντως, παρά την αναστάτωση και την ταλαιπωρία, δοκιμάστηκε με αυτή την ευκαιρία, η εφαρμογή του σχεδίου εκκένωσης του κτιρίου, που όπως μας λέχθηκε εφαρμόστηκε με επιτυχία, αφού οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκα σε ασφαλές σημείο έγκαιρα.

Στο χώρο διεξάγεται συνέδριο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων με θέμα «Responsible Gaming», στη παρουσία πολλών αρμοδίων και επισήμων, μεταξύ των οποίων και μελών της Αστυνομίας.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE