Η θυμωμένη παρουσιάστρια του ΡΙΚ -«Ενόμισα ήταν να με πισκαλίσει που την τηλεόραση» - VIDEO

Η θυμωμένη παρουσιάστρια του ΡΙΚ -«Ενόμισα ήταν να με πισκαλίσει που την τηλεόραση» - VIDEO

Το σχόλιο για την παρουσιάστρια - δημοσιογράφο του ΡΙΚ: «Εφοήθηκα. Ενόμισα ήταν να με πισκαλίσει που την τηλεόραση». 

Ήταν να μην ασχοληθεί ο Λούης Πατσαλίδης με το ΡΙΚ. Ακόμα και την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», Μαρίνα Κωλέττη βρήκε κάπως αυστηρή και σε κάποιες φάσεις θυμωμένη.

Μάλιστα ο παρουσιαστής του «Λούης Night Show» προσπάθησε να την πετύχει ευδιάθετη και χαμογελαστή, όπως είπε στην εκπομπή του, στο επεισόδιο της Παρασκευής, 5/10, κάτι που δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα με το γνωστό του χιούμορ να σχολιάσει: «Εφοήθηκα. Ενόμισα ήταν να με πισκαλίσει που την τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης: To lifestyle του ThemaOnline στο ΡΙΚ – VIDEO

Η Μαρίνα Κωλέττη παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων οπόταν η σοβαρότης είναι απαραίτητη για την παρουσιάστρια. 

Φυσικά η δημοσιογράφος του ΡΙΚ φαίνεται ότι ενημερώθηκε για την σάτιρα του Λούη και την Δευτέρα το πρωί, 8/10, όταν της έδωσαν τον λόγο οι συνεργάτες της, Σταύρος Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου, ήταν χαμογελαστή.

 

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στα video που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE