ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκδικήθηκε εταιρεία γιατί τον απέλυσε- Φόρεσε χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκδικήθηκε εταιρεία γιατί τον απέλυσε- Φόρεσε χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

34χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου, για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης παρεμβολής σε δεδομένα πληροφοριών.

Ο 34χρονος, γαλλικής υπηκοότητας, συνελήφθη την Κυριακή (7/10) κατά την άφιξή του στην Κύπρο από το αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 34χρονου υπήρχε καταγγελία από εταιρεία στην Λεμεσό, στην οποία δούλευε το προηγούμενο διάστημα ο συλληφθείς, ότι δρώντας εκδικητικά, τους διέγραψε τα αρχεία γιατί τον απέλυσαν.

Ο εν λόγω άνδρας, είχε μεταβεί στο εξωτερικό και την Κυριακή (7/10) επέστεψε στην Κύπρο. Ωστόσο τα στοιχεία του είχαν τοποθετηθεί στο stop list και εξ αφορμής αυτού, συνελήφθη.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE