«Ο Απόλλωνας θέλει μόνο τίτλους – Απολαμβάνω το σεβασμό των αντιπάλων»

«Ο Απόλλωνας θέλει μόνο τίτλους – Απολαμβάνω το σεβασμό των αντιπάλων»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για τη σπουδαία νίκη τους. Είναι μάγκες, είναι παλικάρια, είναι λεβέντες και τους χαιρόμαστε.

Είμαστε περήφανοι για τον Απόλλωνα, τον κόσμο μας, αυτούς που ήρθαν κι αυτούς που δεν ήρθαν. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια, που ήταν ένας ισάξιος αντίπαλος.

Συνεχίζουμε ταπεινά, έχουμε δώσει μόλις τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και είναι ωφέλιμη η διακοπή που ακολουθεί.

Ελπίζουμε τα προβλήματα τραυματισμού των Μπρου και Σαρδινέρο να μην είναι σοβαρά και να μας βοηθήσει η διακοπή για να επανέλθουν στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας έχει μεγαλώσει και απολαμβάνω το σεβασμό που έχουμε από τους αντιπάλους μας για το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Ο Απόλλωνας δεν είναι του ενός αποτελέσματος, ο Απόλλωνας θέλει μόνο τίτλους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε μεγάλο κόσμο και μεγάλη ιστορία. Συνεχίζουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομόνοια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE