Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα- Ακαριαίος θάνατος για 23χρονο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα- Ακαριαίος θάνατος για 23χρονο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακαριαία έχασε τη ζωή του 23χρονος άνδρας, στην σκηνή που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Σύμφωνα με την HavandisKibris, ο 23χρονος Mahsun Anli, έχασε τη ζωή του το Σάββατο (6/10) μετά από τροχαίο ατύχημα στην  περιοχή Gazimağusa. 

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος φέρεται να συγκρούστηκε με άλλο όχημα, προτού καταλήξει αναποδογυρισμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος 23χρονος έχασε ακαριαία την ζωή του στην σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE