Πάθαμε πλάκα με τις φωτογραφίες παίκτριας του «My style rocks»! Πιο «καυτή» απ’ όσο φαντάζεστε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάθαμε πλάκα με τις φωτογραφίες παίκτριας του «My style rocks»! Πιο «καυτή» απ’ όσο φαντάζεστε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Eίναι νέα, ωραία και μπορεί το... στιλ της να μην ροκάρει, ωστόσο οι φωτογραφίες που ανεβάσει στα social media προκαλούν "εγκεφαλικά" στον αντρικό πληθυσμό με τα σχόλια θαυμασμού να πέφτουν "βροχή". Ο λόγος φυσικά για την σέξι-και όποιος αντέξει- Μαρία Λέκκα.

Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Το 20χρονο μελαχρινό κορίτσι με αναλογίες μοντέλου σπουδάζει στην Λάρισα, διοίκηση επιχειρήσεων και Τουριστικά. Η ίδια ξέρει πώς «χωρίς σπουδές δεν πας πουθενά» και φροντίζει να δουλεύει τα βράδια στη Λάρισα για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της, όπως λέει το βιογραφικό της στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, που δημοσιεύθηκε, λιγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του ριάλτι.

Είναι πολύ εντυπωσιακή, με ύψος 174 εκατοστά του, και αρκετές φορές κατεβαίνει Αθήνα ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook αλλά και του instagram

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE