Η Megabet Plus στο μαραθώνιο με τους Βατραχάνθρωπους

Η Megabet Plus στο μαραθώνιο με τους Βατραχάνθρωπους

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου διοργάνωσε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκη στο Μαρί, τον οποίο μέγας χορηγός ήταν η Megabet Plus.

Ο αγώνας έγινε εις μνήμη όλων των ΟΥΚ που έφυγαν αλλά και των άλλων 12 Φίλων των ΟΥΚ που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους στις 11.7.11 στην έκρηξη του Μαρί. Για τους συγγενείς και φίλους αλλά και μικρά παιδιά έγινε το «Περπάτημα Τιμής».

Περισσότεροι από 300 δρομείς έτρεξαν στο Μαρί και όλοι οι δρομείς των 13 κατηγοριών έλαβαν επιπλέον χρυσό, ασημένιο και χάλκινο συλλεκτικό μετάλλιο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE