Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού: Αυτή είναι η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό τους

Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού: Αυτή είναι η αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό τους

Πολλά έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για τη σχέση του Πάνου Μουζουράκη και της Μαρίας Σολωμού.

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή στην βάφτιση του γιου της Φανής Χαλκιά, φούντωσε τις φήμες περί χωρισμού, μιας και η Μαρία Σολωμού απουσίαζε ξανά από το πλευρό.

Το δημοσίευμα της Real Life αποκαλύπτει για τη σχέση του ζευγαριού:

Ο Πάνος, πάντως, κατά την παρουσία του στην όµορφη οικογενειακή στιγµή των φίλων του, όταν τον ρωτούσαν για την απουσία της ηθοποιού από δίπλα του, έβαζε τα πράγµατα στη θέση τους απαντώντας ορθά-κοφτά: «Είναι καλά, αλλά λόγω των προβών της δεν κατάφερε να έρθει». Κόντρα σε όσα ακούγονται για χωρισµό και κρίση στη σχέση τους, που πολλοί «εφηύραν» για ακόµα µία φορά, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι µαζί και πολύ ερωτευµένο!

Αλλωστε, οι δυο τους πίστευαν πως ο έρωτάς τους θα περνούσε πολύ πιο δύσκολες ώρες τώρα απ’ ό,τι τελικά συνέβη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE