LIFESTYLE

My style rocks: Η συγκινητική ανάρτηση παίκτριας για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της

My style rocks: Η συγκινητική ανάρτηση παίκτριας για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της

Πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε τον πατέρα της, ενώ πλέον την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το My style rocks. Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου.

 

Η παίκτρια του reality μόδας, με αφορμή την μεγάλη απώλεια, θέλησε να πει το "αντίο" στον πατέρα της και μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

“Πολυαγαπημένε μου πατέρα από σήμερα η ψυχή σου θα αναπαύεται εκεί που ανήκει ,στον παράδεισο ..Είσαι ,ήσουν και θα είσαι για μένα πατέρας ,φίλος και ο μεγαλύτερος συμβουλάτορας .Μου προσέφερες απλόχερα αρχές ,αξιοπρέπεια ,παιδεία ,γενναιοδωρία και ένα παντοτινό παράδειγμα προς μίμηση .Ήσουν η ψυχή της παρέας ,οι φίλοι σου σε αγαπούσαν και ολοι ανεξαιρέτως σε σέβονταν ,έδινες χαρά και έδειχνες την μεγαλοψυχία σου πάντοτε ..Ευελπιστώ να είσαι περήφανος για μένα κάθε στιγμή και να αποτελείς έναν άγρυπνο φύλακα Άγγελο που μας συντροφεύει κάθε λεπτό της ζωής μας .Καλό ταξίδι θα σε θυμόμαστε για πάντα .. Σε αγαπάμε και είσαι πάντοτε μαζί μας στα δύσκολα και στα εύκολα όπως έκανες ..Σου ειχα υποσχεθεί να με βλέπεις χαρούμενη θα το τηρήσω όσο μπορώ” είχε γράψει η Έφη Αναστασοπούλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top