Ανατριχιαστική υπόθεση: Ζευγάρι πιάστηκε με παιδικό καρότσι γεμάτο ανθρώπινα μέλη

Ανατριχιαστική υπόθεση: Ζευγάρι πιάστηκε με παιδικό καρότσι γεμάτο ανθρώπινα μέλη

Προκαλεί σοκ η είδηση της σύλληψης ενός ζευγαριού στο Μεξικό, το οποίο σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δολοφόνησε 10 γυναίκες και πούλησε το βρέφος μιας εξ αυτών.

Το ζευγάρι, που είχε κινήσει τις υποψίες της αστυνομίας, συνελήφθη την Πέμπτη 4/10 όταν πιάστηκε να βγαίνει από το σπίτι του, στα περίχωρα της Πόλη του Μεξικού, με ένα καρότσι γεμάτο με διάφορα κομμάτια από ανθρώπινα σώματα.

Σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στην αλάνα βρήκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη αλλά ήταν σε κακή κατάσταση και θα χρειαστούν ιατροδικαστικές εξετάσεις για να αναγνωριστούν τα θύματα.

Το ζευγάρι ομολόγησε ότι σκότωσε τουλάχιστον 10 γυναίκες και ότι έχει πετάξει τα πτώματα σε διάφορα σημεία, με τις αρχές να ψάχνουν τις τοποθεσίες.

Παραδέχτηκαν, επίσης, ότι πούλησαν ένα βρέφος δύο μηνών μιας εκ των θυμάτων σε ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο εντοπίστηκε

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE