Νέος χωρισμός στην ελληνική Showbiz! Δεν κράτησε το ειδύλλιο του τραγουδιστή με το μοντέλο

Νέος χωρισμός στην ελληνική Showbiz! Δεν κράτησε το ειδύλλιο του τραγουδιστή με το μοντέλο

Στην εκπνοή του περασμένου καλοκαιριού μας γνωστοποιήθηκε πως ο Νίνο και η Σοφία Χαρμαντά διατηρούσαν σχέση, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν μαζί και να κυκλοφορούν κοινές τους φωτογραφίες στα social media από διακοπές τους.

Ωστόσο, να διευκρινήσουμε πως κανείς τους τελικά δεν το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και το διέψευσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, το ειδύλλιό τους δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αφού ο τραγουδιστής και το μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί.

Ο Νίνο και η Σοφία πήραν την απόφαση να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους, με αφορμή όπως όλα δείχνουν την ασυμφωνία χαρακτήρων.

Το μοντέλο θα φύγει για την Αμερική εντός των επόμενων ημερών, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ενώ ο τραγουδιστής σχεδιάζει τα ήδη τα επόμενα βήματα του στον χώρο της μουσικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE