ΛΕΜΕΣΟΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Συνελήφθη η 42χρονη ύποπτη – Οι διαφορές που είχαν με τη 46χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Συνελήφθη η 42χρονη ύποπτη – Οι διαφορές που είχαν με τη 46χρονη

Χειροπέδες έβαλαν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού στη 42χρονη ύποπτη για την έκρηξη χειροβομβίδας σε οικία 46χρονης κοινοτικής συμβούλου Κοιλανίου.

Η 42χρονη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εργάζεται επίσης στο κοινοτικό συμβούλιο.

Όπως διαπιστώνεται, είχε διαφορές με την κοινοτική σύμβουλο μετά από καταγγελίες της 46χρονης παραπονούμενης.

Η 42χρονη οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού και αναμένεται να καταθέσει γραπτώς τη δική της μαρτυρία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η χειροβομβίδα εξερράγη στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/10) στην οικία της 46χρονης στην Εκάλη Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE