ΟΕΛΜΕΚ: Αναστέλλει τα μέτρα που είχε εξαγγείλει

ΟΕΛΜΕΚ: Αναστέλλει τα μέτρα που είχε εξαγγείλει

Την αναστολή των μέτρων που εξαγγέλθηκαν εξαιτίας των μονομερών αποφάσεων της Κυβέρνησης της 4ης Ιουλίου 2018, αποφάσισε σε χθεσινή συνεδρία του, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλια (ΚΔΣ) της ΟΕΛΜΕΚ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ, η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά που το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε στις 3 Οκτωβρίου 2018 σχετική πρόταση της Διυπουργικής Επιτροπής, που ασχολήθηκε με την εκτόνωση της κρίσης στον χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης και για το περιεχόμενο της οποίας σας ενημερώσαμε πρόσφατα με σχετική ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αφορούν μόνο την τρέχουσα σχολική χρονιά και ότι όλα τα ζητήματα θα τεθούν προς συζήτηση στο  πλαίσιο του θεσμικού διαλόγου, όπως ήταν άλλωστε και το αίτημα των εκπαιδευτικών οργανώσεων, χωρίς προειλημμένες αποφάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.