ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αγωνίστηκε παρά το θάνατο του αδερφού του και κατέρρευσε στο τέλος (ΦΩΤΟΣ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αγωνίστηκε παρά το θάνατο του αδερφού του και κατέρρευσε στο τέλος (ΦΩΤΟΣ)

Ο Λούκας Τορό, μολονότι χθες το πρωί πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού του, το βράδυ αγωνίστηκε κανονικά στο 4-1 της Άιντραχτ επί της Λάτσιο και με το τέλος του παιχνιδιού κατέρρευσε.

Μια πραγματικά δραματική ιστορία εκτυλίχθηκε χθες βράδυ. Την ώρα που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε μόλις θριαμβεύσει με 4-1 επί της Λάτσιο για το Europa League, ένας ποδοσφαιριστής της, ο Λούκας Τορό, έπεφτε κάτω και έβαζε τα κλάματα. Αμέσως μετά, οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Άιντραχτ σταμάτησαν τους πανηγυρισμούς και σχημάτισαν έναν κύκλο μεταξύ τους.

Ο λόγος για όλα τα παραπάνω ήταν ότι ο Λούκας Τορό το πρωί είχε πληροφορηθεί ότι ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή. Φυσικά, η τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ είχε δώσε άδεια στον Ισπανός μέσο να μην αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως εκείνος έδειξε απίστευτο ψυχικό σθένος και αγωνίστηκε για ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, παρά την τραγωδία που ζούσε.

Βεβαίως τις επόμενες μέρες δεν θα προπονηθεί και δεν θα παίξει στο κυριακάτικο ματς με τη Χόφενχαϊμ για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

 

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE