Ποντάρουν ΠΑΝΩ του στην ΚΟΠ!

Ποντάρουν ΠΑΝΩ του στην ΚΟΠ!

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ορίστηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Δόξα και ΕΝΠ στο Μακάρειο.

Ο Κωνσταντίνου σφύριξε και πέρσι προς το τέλος κάποια παιχνίδια 1ης κατηγορίας και στην ΚΟΠ ποντάρουν πολλά στο νεαρό ανερχόμενο διαιτητή. Βλέπετε είναι έλλειψη σήμερα οι καλοί διαιτητές που να είναι νεαροί και υποσχόμενοι.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η πορεία του Κωνσταντίνου και εμείς ευχόμαστε πως θα είναι αμερόληπτος και να μοιράζει το καρπούζι στη μέση. Μοναδικός κριτής το γήπεδο και ο χρόνος.

Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE