Δεν το έχουν με τις διαβάσεις πεζών στην Τουρκία - Μόλις που γλίτωσε - VIDEO

Δεν το έχουν με τις διαβάσεις πεζών στην Τουρκία - Μόλις που γλίτωσε - VIDEO

Μπορεί το όλο σκηνικό και το τοπίο να θυμίζει Ευρωπαϊκή χώρα αλλά είναι στην Αντιγιαμάν της Τουρκίας που μάλλον δεν γνωρίζουν τι είναι οι διαβάσεις πεζών.

Όπως δείχνει το βίντεο μπορεί η Αντιγιαμάν να είναι από τις πόλεις της Τουρκίας που αναπτύσσεται με γλήγορους ρυθμούς αλλά οι ανθρώποι δεν είναι ακόμη συνηθισμένοι στις αλλαγές.

Συγκεκριμένα στην προσπάθεια κάποιου πεζού να περάσει από την διάβαση μπορεί να μην του κόστισε αλλά έδειξε ότι οι Τούρκοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει όταν κάποιος χρησιμοποιεί την διάβαση πεζών.

Συγκεκριμένα το ένα αυτοκίνητο αλλάζει λωρίδα για να μην σταματήσει ενώ άλλο αυτοκίνητο δημιουργεί καραμπόλα χτυπώντας πάνω στα δύο αυτοκίνητα που σταμάτησαν.

Δείτε το βίντεο

Να σημειώσουμε ότι στα αρχαία ελληνικά η πόλη Αντιγιαμάν ήταν γνωστή ως Πέρρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.