Έβαψε το μούσι του μπλε ο Κύπριος και πάει στις Σέρρες για να το «σηκώσει» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Έβαψε το μούσι του μπλε ο Κύπριος και πάει στις Σέρρες για να το «σηκώσει» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

 Δεν ξέρουμε τι τον ώθησε να βάψει το μούσι του μπλε, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει σκοπό να τερματίσει πρώτος.

O πρωταθλητής Drift στην κατηγορία PRO, Χαράλαμπος Τσουρής αφού έβαψε του μούσι του μπλε, ξεκίνησε για την Ελλάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Drift, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Σερρών.

 Ο Χαράλαμπος Τσουρής, γεμάτος θετική ενέργεια και διάθεση για καπνούς, καμένα ελαστικά και πολύ ψηλές ταχύτητες μοιράστηκε με ένα instastory τις στιγμές από το αεροδρόμιο Λάρνακας, πριν αναχωρήσει για τις Σέρρες.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE