Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Αριστοτέλους και του Εφραίμ πάνω στην «λαντούα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ μεταπήδησε από το παιδικό καροτσάκι απευθείας στο μηχανάκι.

Η Μελίνα Εφραίμ είναι το μικρό παιδάκι αυτήν την στιγμή στην οικογένεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και όλοι ασχολούνται μαζί με το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι.

Ο θείος της, Αντρέας Αριστοτέλους, το βράδυ της Πέμπτης, 10/5, κάθισε, πάντα με την εποπετία αυτού και όχι μόνο, την κόρη της παρουσιάστριας του Alpha Κύπρου και του άσου του ΑΠΟΕΛ πάνω σε μια λαντούα.

Όπως έγραψε ο παραγωγός της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»: «Που την αμαξούα στες μοτόρες (καλάν λαντούα)».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το story του Αντρέα Αριστοτέλους:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE