ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο – Καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε κόρη υπαλλήλου του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο – Καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε κόρη υπαλλήλου του

Συνελήφθη κτηνοτρόφος από κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας, έπειτα από καταγγελία εναντίον του, για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η μητέρα του 15χρονου θύματος, από χώρα της Ευρώπης, εργαζόταν στη φάρμα του υπόπτου που διατηρεί σε χωριό της Λευκωσίας και η ανήλικη κόρη της διέμενε μαζί της.

Εδώ και έναν χρόνο, η μητέρα μετακινήθηκε σε άλλο υποστατικό του ιδίου ιδιοκτήτη και την περασμένη βδομάδα προσήλθε με την κόρη της στην Αστυνομία όπου η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του εργοδότη της. 

Ο ύποπτος τέθηκε την Πέμπτη (4/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, σε διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η καταγγελία φαίνεται να έγινε τώρα επειδή η 15χρονη πρόσφατα έχει εκμυστηρευθεί στη μητέρα της τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβαιναν. 

Από την 15χρονη λήφθηκε οπτικογραφημένη κατάθεση για την υπόθεση.     

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

            

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

LIVE: Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE