EΛΛΑΔΑ: Τρεις οι νεκροί απο το πέρασμα 'του Ζορμπά'- Εντοπίστηκε η σορός 67χρονου

EΛΛΑΔΑ: Τρεις οι νεκροί απο το πέρασμα 'του Ζορμπά'- Εντοπίστηκε η σορός 67χρονου

Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος που αγνοούνταν από τις μεγάλες πλημμύρες που έπληξαν την Ελλάδα το περασμένο Σάββατο 29/9.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή στην Εύβοια από ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών.

Λίγο αργότερα αναγνωρίστηκε από την κόρη του ενώ σημειώνεται ότι ακόμη αναζητείται η σύζυγός του.

Μετά και τον εντοπισμό του 67χρονου, ο απολογισμός των νεκρών από το καταστροφικό πέρασμα του «Ζορμπά» ανέβηκε στους τρεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.