Η Διοίκηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας για την ΑΕΛ

Η Διοίκηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας για την ΑΕΛ

O Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στέλνουν τις δικές τους ευχές προς το σωματείο της AEL Limassol Basketball που κλείνει σήμερα (4/10) τα 88 χρόνια ζωής.

Είμαστε σίγουροι πως η Αθλητική Ένωση Λεμεσού θα συνεχίσει να προσφέρει στον κυπριακό αθλητισμό και την πόλη της Λεμεσού τα μέγιστα και τα επόμενα χρόνια.

Η ΑΕΛ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καλαθοσφαιρικές ομάδες της Κύπρου έχοντας κατακτήσει 13 πρωταθλήματα ανδρών, 9 κύπελλα ανδρών, 8 σούπερ καπ ανδρών, 15 πρωταθλήματα γυναικών, 14 κύπελλα γυναικών και 9 σούπερ καπ γυναικών, ενώ αποτελεί το μοναδικό σωματείο στην χώρα μας που κέρδισε ευρωπαϊκό τίτλο σε ομαδικό άθλημα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην ΑΕΛ όπως καταφέρει και τα επόμενα χρόνια να προσφέρει χαρές και συγκινήσεις στους φίλους της. Χρόνια πολλά στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού! #CyprusBasketball #BasketballWishes

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE