Χαμόγελα ικανοποίησης στο Sigma – Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση του The Voice

Χαμόγελα ικανοποίησης στο Sigma – Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση του The Voice

«Έσπασε» τα μηχανάκια της Nielsen στα πρώτα του επεισόδια το The Voice Of Greece.

69.200 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο τα δύο πρώτα επεισόδια του The Voice Of Greece στο ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το σόου ήταν πρώτο με ποσοστό 26,3% τόσο την Τρίτη 2 Οκτωβρίου όσο και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 με ποσοστό 29.9%.

Πρώτο το THE VOICE και στα δυναμικά κοινά στις ηλικίες 18-54 με υψηλά ποσοστά, με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 28.6% την Τρίτη και 32,1% την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή πρεμιέρα του The Voice στο ΣΙΓΜΑ καταγράφεται εξαιρετικά εντυπωσιακή αφού ο αριθμός τηλεθεατών που παρακολούθησαν την φετινή πρεμιέρα του The Voice, έστω για ένα λεπτό ξεπέρασε τις 200.000 τηλεθεατές σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα που έφτασε τους 168.205 τηλεθεατές!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE