Της είπαν ότι ο σύντροφός της είχε ατύχημα και να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο- Η εξέλιξη ήταν ανατρεπτική- ΒΙΝΤΕΟ

Της είπαν ότι ο σύντροφός της είχε ατύχημα και να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο- Η εξέλιξη ήταν ανατρεπτική- ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνοθέτησε τροχαίο ατύχημα για να κάνει την ίσως πιο περίεργη και μακάβρια πρόταση γάμου.

Ο λόγος για έναν άντρα από τις Φιλιππίνες ο οποίος, στις 30 Σεμπτεμβρίου,  πήρε το θέμα πρότασης γάμου ένα βήμα παραπέρα.

Αφού σκηνοθέτησε το υποτιθέμενο τροχαίο, φρόντισε αστυνομικός της τροχαίας να μεταφέρει την μέλλουσα σύζηγο στη σκηνή του τροχαίου. Αφού της είπε να προετοιμαστεί για το χειρότερο, η γυναίκα όπως είναι λογικό ξέσπασε σε λυγμούς.

Λίγο αργότερα, ο ευφάνταστος σύντροφος “αναστήθηκε” και έβγαλε ένα κόκκινο κουτί στο οποίο βρισκόταν το δαχτυλίδι. Γονατιστός στη μέση του δρόμου, της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, ενώ κρίνοντας από το βίντεο, φαίνεται να κατάφερε τον στόχο του.

Πάντως, φίλος του ζευγαριού που βρισκόταν στην σκηνή του ψεύτικου τροχαίου και βιντεοσκοπούσε την πρόταση, χαρακτήρισε πολύ ρομαντική την ιδέα για την πρόταση και συμπλήρωσε ότι και οι δύο είναι τέρμα ερωτευμένοι.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=xVKJg83GN38&feature=youtu.be

 Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE