ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να παραδέχθηκε ο 42χρονος ότι έκλεβε το ταμείο του Υγειονομείου - Έδωσε εξηγήσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να παραδέχθηκε ο 42χρονος ότι έκλεβε το ταμείο του Υγειονομείου - Έδωσε εξηγήσεις

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 49χρονου εργάτη του Υγειονομείου Λεμεσού, που συνελήφθη την Τετάρτη (3/10) για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 12,900 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 5 Ιανουαρίου με 25 Σεπτεμβρίου 2018 και αφορούν κλοπή από Δημόσιο λειτουργό, κατάχρηση εξουσίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, αναφέροντας στους αστυνομικούς ανακριτές ότι, έπαιρνε τα χρηματικά ποσά που αναλάμβανε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE