ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ο σύζυγος για την φερόμενη απαγωγή

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ο σύζυγος για την φερόμενη απαγωγή

Ελεύθερος έχει αφεθεί λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 36χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10), μετά τον εντοπισμό της συζύγου του, δεμένη σε κέντρο διασκέδασης στην Πάφο.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 36χρονος Ελληνοκύπριος, αφού συνελήφθη και έδωσε κατάθεση, λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να κριθεί από πλευράς Αστυνομίας (τουλάχιστο σε αυτό το σημείο) αναγκαίο να ζητηθεί δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Η κατάσταση της κοπέλας που κρατείτο δεμένη σε νυκτερινό κέντρο

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (1/10), γυναίκα βρέθηκε δεμένη σε υποστατικό που λειτουργεί ως κέντρο διασκέδασης. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη την Τετάρτη (3/10) και μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για να αφεθεί την επόμενη ελεύθερος.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE