Τα δεδομένα για Μπίσκαν και Ταραπουλούζη ενόψει ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα για Μπίσκαν και Ταραπουλούζη ενόψει ΑΠΟΕΛ

Αν τελικά ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το deal μεταξύ Ανόρθωσης και Ιγκόρ Μπίσκαν, τότε ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να έρθει στην Κύπρο πριν το απόγευμα του Σαββάτου (06/10), για να μπορέσει να είναι παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ανόρθωσης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Μία τέτοια εξέλιξη, μόνο θετική επίδραση αναμένεται να έχει στους παίκτες της «Κυρίας», οι οποίοι θα έχουν έξτρα κίνητρο στο εν λόγω ματς, για να δείξουν την αξία τους στο νέο τους προπονητή, ο οποίος θα σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για το «κυανόλευκο» ρόστερ και τις δυνατότητες της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Εννοείται πως το ενδεχόμενο να κοουτσάρει την ομάδα από τον πάγκο ο Μπίσκαν, ακόμα κι αν πέσουν σήμερα (04/10) οι υπογραφές, θεωρείται απομακρυσμένο, αν όχι απίθανο.

Την ευθύνη για το αγωνιστικό πλάνο και το κοουτσάρισμα θα έχει ο Σίμος Ταραπουλούζης, ο οποίος είναι… παλιά καραβάνα, ξέρει τη μεγάλη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, την αξία των παικτών της Ανόρθωσης όπως και του αντιπάλου, αλλά και το πως να διαχειριστεί το ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.