Κατήγγειλε ότι την απήγαγαν - Κατέληξε με χειροπέδες

Κατήγγειλε ότι την απήγαγαν - Κατέληξε με χειροπέδες

Τα κίνητρα μιας 51χρονης που κατήγγειλε ψευδώς ότι την απήγαγαν άγνωστοι και την κράτησαν για ώρες φυλακισμένη, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Ρόδο, οι οποίοι την έστειλαν στην δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και της άσκοπης κινητοποίησης των αρχών.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η γυναίκα πήγε στην Ασφάλεια την περασμένη Δευτέρα (1/10) και κατήγγειλε ότι κάποιοι άντρες που δεν γνώριζε την ακινητοποίησαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και την οδήγησαν παρά την θέλησή της σε ένα διαμέρισμα, όπου την κράτησαν για λίγες ώρες χωρίς να την πειράξουν και στη συνέχεια την άφησαν να φύγει.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο επίμαχο διαμέρισμα, αλλά η καταγγελία της 51χρονης για την παράνομη παρακράτηση αποδείχθηκε... «μαϊμού».

Στην προανάκριση αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι έλεγε ψέματα, δεν διευκρίνισε όμως για ποιο λόγο το έκανε, πράγμα που θα εξηγήσει στον ανακριτή στον οποίο την παρέπεμψε να απολογηθεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.