ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση απαγωγής - Ψάχνει τον πρώην η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση απαγωγής - Ψάχνει τον πρώην η Αστυνομία

Ακόμη μια υπόθεση απαγωγής, καλείται να εξετάσει η Αστυνομία το τελευταίο διάστημα, αυτή τη φορά στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε 23χρονη αλλοδαπή το βράδυ της Τετάρτης (4/10), άντρας 28 ετών με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, φέρεται να την είχε απαγάγει την Δευτέρα (1/10).

Ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει ότι το ΤΑΕ Λεμεσού, εξετάζει υπόθεση απαγωγής, επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλές για βιαιοπραγία και παραβιάσεις του νόμου περί βίας στην οικογένεια.

Η νεαρή γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, με την Αστυνομία να αναζητεί ταυτόχρονα τον 28χρονο.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE