ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο - Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο - Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Πυρκαγιά, η οποία φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, προκάλεσε ζημιές, που δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί, στο εξωτερικό μέρος εστιατορίου στον Μαζωτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης (3/10) λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για πυρκαγιά σε εστιατόριο στον Μαζωτό.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή και από τις πρώτες έρευνες που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Μέλη της ΕΜΑΚ Κοφίνου που μετέβησαν κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο εξωτερικό μέρος του εστιατορίου οι οποίες θα εκτιμηθούν αργότερα.
 
Το εστιατόριο ήταν κλειστό αυτή την εποχή για ανακαίνιση, ενώ θα εξεταστεί από την Αστυνομία κατά πόσον αυτό διέθετε κλειστό σύστημα παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού.
 
Το υποστατικό είναι ιδιοκτησίας άνδρα από τον Μαζωτό ο οποίος σε γραπτή του κατάθεση στην Αστυνομία ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται κανένα για την πυρκαγιά ούτε και έχει διαφορές με κάποιο άτομο.
 
Η σκηνή φρουρείται και με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE