ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη - Έκλεβε για μήνες το Υγειονομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη - Έκλεβε για μήνες το Υγειονομείο

Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη στο Υγειονομείο Λεμεσού πέρασε την Τετάρτη (3/10) η Αστυνομία, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 12,900 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από την υπεύθυνη επιθεωρήτρια του Υγειονομείου Λεμεσού και σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 49χρονος φέρεται, μεταξύ 5 Ιανουαρίου με 25 Σεπτεμβρίου 2018, να έκλεβε τα χρήματα που του παραδίδονταν με σκοπό να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση που αφορά κλοπή από δημόσιο λειτουργό, κατάχρηση εξουσίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Την Πέμπτη (4/10) αναμένεται ότι θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE