Θλίψη για την Χριστίνα Δημητρίου – «Ποτέ της δεν έχασε το χαμόγελο και την δύναμη της»

Θλίψη για την Χριστίνα Δημητρίου – «Ποτέ της δεν έχασε το χαμόγελο και την δύναμη της»

Η Χριστίνα Δημητρίου περνά δύσκολες ώρες, αφού ένα από τα αγαπημένα της άτομα αναχώρησε για την γη των Αγγέλων, όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Κύπρια παρουσιάστρια.

Η Χριστίνα Δημητρίου, την Τρίτη, 2/10, με μια ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα το μεσημέρι η Έλενα Καλλη, η Έλενα μας αναχώρησε για την γη των Αγγέλων αφού εχασε την μάχη της ζωής, πάλεψε με τον καρκίνο αλλά ποτέ της δεν έχασε το χαμόγελο και την δύναμη της. Αύριο 3/10/18 η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζαρου στην Λαρνακα στης 11:00 το πρωί. Καλό ταξίδι Έλενα μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.